Κατασκευαστής: Honda The Power of Dreams
Κωδικός Προϊόντος: 0000-0870
Διαθέσιμο
12.490,00€ 15.190,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 10.072,58€

Φέρνει την περιπέτεια πιο κοντά

Υπάρχει ένας υπέροχος αχαρτογράφητος κόσμος που περιμένει να τον ανακαλύψεις. Με τη νέα Honda VFR1200X Crosstourer μπορείς να ξεκινήσεις τη δική σου περιπέτεια με άνεση και στιλ.


Με μια ευρεία σειρά από ειδικά χαρακτηριστικά, ακόμη και τα πιο μεγάλα ταξίδια γίνονται ξεκούραστα και διασκεδαστικά. Η νέα VFR1200X Crosstourer διαθέτει όλα όσα θα χρειαστείς κι ακόμη περισσότερα. Οι ακτινωτοί τροχοί προσθέτουν στιλ αλλά και αυτοπεποίθηση σε κάθε οδόστρωμα. Το προηγμένο σύστημα ανάρτησης περιλαμβάνει στιβαρό τηλεσκοπικό πιρούνι 43 χιλ., το οποίο παρέχει απόλυτο έλεγχο, ακρίβεια στον χειρισμό και ευστάθεια. Ο V4 κινητήρα των 1.237κ.εκ.  ξεχειλίζει από άφθονη δύναμη και αποδίδει εξαιρετική ροπή από τις χαμηλές και μεσαίες στροφές. Το νέο μοντέλο διαθέτει επίσης το προηγμένο σύστημα Selectable Torque Control (HSTC) που εξασφαλίζει ότι ο κινητήρας δε θα μεταφέρει περισσότερη ισχύ από αυτή που μπορεί να διαχειριστεί ο πίσω τροχός. Επιπλέον, το σύστημα διπλού συμπλέκτη Dual Clutch Transmission (DCT), που διατίθεται στον προαιρετικό εξοπλισμό, κάνει την οδήγηση ευκολότερη τόσο στο ταξίδι, όσο και στην πόλη, προσφέροντας δύο αυτόματους τύπους μετάδοσης, καθώς και μηχανική λειτουργία. Χαρακτηριστικό αποτελεί η λειτουργία ‘S’ που παρέχει 3 επίπεδα σπορ οδήγησης!

Το ακλόνητο πλαίσιο της νέας VFR1200X Crosstourer σχεδιάστηκε ειδικά για μεγάλα ταξίδια και γι’ αυτό το λόγο διαθέτει κανάλια στο φέρινγκ, τα οποία μειώνουν την αντίσταση μπροστά, ενώ παράλληλα παρέχουν αέρα στα ψυγεία. Οι προβολείς και η νέα ρυθμιζόμενη ζελατίνα τοποθετήθηκαν ακόμη πιο κεντρικά ώστε να βοηθούν στη διατήρηση της μάζας στο κέντρο και να προσφέρουν εξαιρετική προστασία από τον αέρα. Το κλειδί κυματοειδούς μορφής τύπου ‘Wave’ παρέχει βελτιωμένα επίπεδα ασφαλείας, χάρη στην εσωτερική του αυλάκωση και την μεγαλύτερη αντοχή, ενώ κάτω από τη σέλα υπάρχει παροχή ηλεκτρικού ρεύματος 12V για τη φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών κατά την οδήγηση. Παράλληλα, η σέλα στενού προφίλ επιτρέπει άμεση και σαφή επαφή των ποδιών με το οδόστρωμα, ενώ η χαμηλή σέλα που διατίθεται στον προαιρετικό εξοπλισμό χαμηλώνει την απόσταση κατά 20 ακόμη χιλιοστά.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!